top of page

Installatie Wingssprayer

Efficiency is troef bij de Wingssprayer en dat geldt ook voor het installeren. Het systeem past op vrijwel alle bestaande spuitmachines en het is dus niet nodig om een volledig nieuwe spuitmachine aan te schaffen. De Wingssprayer wordt zonder draaiende delen, kabels, kettingen of hydrauliek slangen aan de spuitarmen gemonteerd. De spuitunits standaard op 25 cm vervangen de oorspronkelijke spuitmondconfiguratie. Het resultaat is een uitgebalanceerde, stabiele constructie die geen extra (trekker) vermogen vraagt.
Wingssprayer is efficient ook bij de installatie
muisje-wingssprayer.png
Ideaal formaat spuitdruppels

Ideaal formaat spuitdruppels

De spuitkoppen worden met een grote tophoek van minimaal 110 graden op 25 centimeter afstand gemonteerd. De Wings trekken het gewas open en creëren ruimte voor de spuitkoppen. Efficiënt en doelgericht wordt de spuitvloeistof verspreid ook naar de zijkanten van het gewas toe . De Wingssprayer werkt bijna altijd met één type spuitdop, ongeacht gewas, doel of spuitmiddel. Daardoor hebben de spuitdruppels altijd het ideale formaat.

Wingssprayer: Levering en montage inbegrepen bij uw bestelling

Levering en montage

Wingssprayer maakt het graag makkelijk. Daarom is levering en montage op locatie inbegrepen bij iedere bestelling. Investeert u in een nieuwe spuit? Vaak kan de Wingssprayer al in de fabriek gemonteerd worden. Vraag naar de mogelijkheden en profiteer van onze kosteloze service. Wilt u de Wingssprayer liever zelf installeren? Dat kan natuurlijk ook. De Wingssprayer wordt geleverd met een duidelijke handleiding.

Wingssprayer is een rendabele investering
Wingssprayer wordt geleverd met een duidelijke handleiding

Rendabele investering

De Wingssprayer is gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Een eenmalige investering staat garant voor een betrouwbaar product met een lange levensduur (minstens 15 jaar). De terugverdientijd is in sommige gevallen slechts één jaar! Dat het werkt bewijzen de gebruikers zelf door altijd opnieuw voor een Wingssprayer te kiezen als ze een nieuwe spuit kopen. Oudere inruil machines met een Wingssprayer zijn vaak in No Time verkocht. Benieuwd wat de Wingssprayer voor u kan betekenen? Met onze rekentool krijgt u snel inzicht in zowel kosten als rendement.

Wingssprayer: gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm

Plan een adviesgesprek

Benieuwd hoe de Wingssprayer gewasbescherming gemakkelijker en goedkoper maakt?
bol-2.png
Willie van de Sterre, verkoopadviseur

Willie van de Sterre

Verkoopadviseur

icon-check-wit.png

99,8% driftreductie met de fijnst mogelijke druppels

icon-check-wit.png

Optimale bescherming van uw gewassen

icon-check-wit.png

10 tot 40% minder spuitmiddel

bottom of page