top of page

Klantverhalen

Benieuwd hoe de Wingssprayer in de praktijk presteert? Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Louis Huls

Sint Geertruid

"Zelfs op het glooiend Zuid-Limburgse land spuit de Wingssprayer met gemak zonder drift of gewasbeschadeging. Bovendien bespaar ik op spuitmiddelen en waterverbruik. De Wingssprayer werkt zo gemakkelijk, ik wil nooit meer zonder."

Twan van der Heijden

Soerendonk

"We gebruiken slechts 200 liter water per hectare en we besparen daarnaast 25% op spuitmiddelen. Door de goede bedekking spuiten we zo effectief dat we soms zelfs een spuitbeurt overslaan."

Gert-Jan Paalberg

Sint Maarten

"Met traditionele doppen vallen veel te grote druppels naast het gewas. Dat lijkt meer op beregenen dan op spuiten. Ik ben al jaren op zoek naar de een oplossing voor dit probleem en in de Wingssprayer heb ik die oplossing gevonden. De fijne druppels werken perfect."

Cornelis Mosselman

Ooltgensplaat

Met de Wingssprayer kan ik altijd spuiten met fijne druppels. Hierdoor krijg ik de best mogelijke bedekking van het gewas en daardoor werken middelen nu eenmaal beter.

Frank van Alpen

Galderen

"In de aardbeienteelt kan de ziektedruk snel oplopen. Daarom is het extra belangrijk dat de spuitnevel goed ik het gewas dringt, zodat ook de onderkant van een blad wordt geraakt. Met de Wingssprayer krijgen we een optimale bedekking, ook in het gewas."

Gert Veninga

Hijken

"We hebben twee spuitsystemen: een traditionele spuit én een spuit met Wingssprayer. Omdat de Wingssprayer minder gevoelig is voor wind kunnen we met de Wingssprayer, als het flink waait, vaak drie uur langer spuiten dan met onze traditionele spuit."

Edwin Goedegeduure

Dronten

"Wij besparen gemiddeld genomen 20% op contactherbiciden en 10% tot 20% op fungiciden. Door deze besparingen verdien je de investering in een Wingssprayer snel terug."

Hans van Leeuwen

Linschoten

"Ik kan nu overal met fijne druppel spuiten. Daarnaast ben ik met 200 liter water per hectare klaar én is het spuitreseltaat bij de halve dosering ten opzichte van normaal nog steeds verbluffend goed."

Pieter van der Burg

Oostwold Gem. Oldambt

"Het middel komt bij lage rijsnelheid precies op zijn plaats dat zie je goed aan de randen van de akkers. Daar ligt een kaasrechte lijn tussen dode onkruid aan de ene zijde en het gezonde gras aan de andere zijde."

Gaele Miedema

Stiens

"Voordat ik de Wingssprayer had zag ik dorpsgenoten weleens hun was naar binnen halen als ik voorbij kwam met de spuit. Dat is sinds ik de Wingssprayer gebruik gelukkig verleden tijd. We hebben geen last meer van drift en dat is goed voor ons imago."

bottom of page