top of page

Bijen bestuiving

✔ Trainingen op locatie
✔ Duurzaam resultaat
✔ Unieke strategie

Bijen en hun bestuiving

Bijen en hun bestuiving van gewassen zijn een essentieel onderdeel van ons ecosysteem en bovendien onmisbaar voor de landbouw. Hoewel de landbouw bijen nodig heeft, vormt het ook een dreiging voor deze essentiële schakel in de voedselketen door het gebruik van bestrijdingsmiddelen. De sproeisystemen van Wingssprayer, helpen deze dreiging te beperken door overmatig sproeien te verminderen. Bovendien is er geen drift naar bloemrijke akkerranden of bloemen in de tuin van uw buren. 

Wingssprayer voor effectieve bijen bestuiving

Ons systeem helpt bijen en hun bestuiving te behouden

Door ons sproeisysteem te gebruiken, bereik je driftreducties tot 99,8%. Dit betekent dat er bijna geen sproeimiddel wegwaait en dat de bestrijdingsmiddelen alleen terechtkomen waar ze nodig zijn: op de gewassen. Hierdoor wordt de impact op de omgeving beperkt en bespaar je tot 40% aan sproeimiddelen. Omdat er minder sproeimiddel gebruikt wordt, hebben essentiële insecten zoals bijen minder last van jouw insectenbestrijding en kan er gezonde honing verzameld en verkocht worden door de bijen. Hiermee draagt ons systeem bij aan innovatie op het gebied van duurzame gewasbeschermingsoplossingen.

Profiteer van effectieve besproeiing én bescherm het milieu

Vraag een demonstratie aan en ontdek hoe je jouw gewassen kan besproeien zonder bijen en hun bestuiving te verstoren. Ben je op zoek naar advies van een specialist in gewasbescherming of wil je meer weten over hoe ons systeem bijdraagt aan de verduurzaming van de agrarische sector? Neem gerust contact met ons op en stuur een e-mail naar info@wingssprayer.com, bereik ons telefonisch via +31 (0)495 69 74 11 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

icon-check-wit.png

99,8% driftreductie met de fijnst mogelijke druppels

icon-check-wit.png

Optimale bescherming van uw gewassen

icon-check-wit.png

10 tot 40% minder spuitmiddel

bottom of page