top of page

Duurzame gewasbeschermingsoplossingen

✔ Trainingen op locatie
✔ Duurzaam resultaat
✔ Unieke strategie

Duurzame gewasbeschermingsoplossingen

Ben je op zoek naar duurzame gewasbeschermingsoplossingen om jouw bedrijf milieuvriendelijker te maken? Dan biedt ons efficiënte sproeisysteem de oplossing. Met een efficiënt sproeisysteem van Wingssprayer gebruik je alleen het nodige sproeimiddel. Ons innovatieve systeem zorgt ervoor dat bestrijdingsmiddelen niet wegwaaien maar alleen terecht komen waar ze nodig zijn: op de gewassen.

Wingssprayer voor duurzame gewasbeschermingsoplossingen

Onze duurzame gewasbeschermingsoplossingen dragen bij aan groene landbouw

Ons bedrijf draagt bij aan de verduurzaming van de agrarische sector door overbodig sproeien verleden tijd te maken. Onze systemen bereiken efficiënte driftreducties tot wel 99,8% waardoor er geen sproeimiddelen terecht komen op aangrenzende gewassen en run-off naar oppervlaktewater beperkt blijft. Bovendien heeft jouw insectenbestrijding verminderd effect op de bijenbestuiving van jouw gewassen, omdat er minder sproeimiddel nodig is. Door de impact op de omgeving en de biodiversiteit te beperken dragen onze gewasbeschermingsoplossingen bij aan een duurzame agrarische sector, zonder dat je hoeft in te leveren op efficiëntie en kwaliteit. Daarnaast is onze gewasbescherming ook goedkoop voor boeren, omdat je tot wel 40% bespaart op sproeimiddelen.

Ontdek hoe onze systemen mens en milieu helpen

Bereken met onze tool gemakkelijk hoe je jouw investering in onze duurzame gewasbeschermingsoplossingen terugverdient. Heb je vragen over ons duurzame systeem of ben je op zoek naar advies van een specialist in gewasbescherming? Stuur jouw vragen in een e-mail naar info@wingssprayer.com of bel ons via +31 (0)495 69 74 11.

icon-check-wit.png

99,8% driftreductie met de fijnst mogelijke druppels

icon-check-wit.png

Optimale bescherming van uw gewassen

icon-check-wit.png

10 tot 40% minder spuitmiddel

bottom of page