top of page

Doseringsexpert

✔ Trainingen op locatie
✔ Duurzaam resultaat
✔ Unieke strategie

Ervaren doseringsexpert

Ben je op zoek naar een doseringsexpert op het gebied van sproeisystemen? Dan ben je bij Wingssprayer, op de juiste plaats. Met een systeem van Wingssprayer profiteer je van driftreducties tot 99,8% en bespaar je tot wel 40% aan sproeimiddelen. Hierdoor gebruik je minder sproeimiddel zonder in te leveren op kwaliteit en gebruiksgemak.

Wingssprayer is een ervaren doseringsexpert

Wij helpen je als doseringsexpert om jouw gewassen te beschermen

Wij hebben als expert op het gebied van gewasbescherming een innovatief sproeisysteem ontwikkeld, waarbij zo min mogelijk sproeimiddel verspild wordt. De “vleugels” van ons systeem blokkeren harde wind en voorkomen drift en creëren tegelijkertijd een neerwaartse luchtstroom die de kleine druppels direct naar de planten leidt. Hierdoor bereikt het systeem uiterst efficiënte driftreducties die de wettelijke eisen ruim overtreffen. Bovendien worden de kleine druppels makkelijk over de gehele plant verspreid voor gelijke en optimale dekking. Omdat hierbij bijna geen sproeimiddel verspild wordt, is ons systeem een uitstekende oplossing als je op zoek bent naar de beste en tevens goedkope gewasbescherming. Bovendien leveren wij hiermee als doseringsexpert een duurzame oplossing voor gewasbescherming, omdat er niet meer gesproeid wordt dan nodig is.

Plan een demo en ervaar het gemak van ons sproeisysteem

Vraag snel een demo aan en ontdek het gemak van een sproeisysteem van een doseringsexpert. Heb je vragen over het systeem van ons bedrijf of wil je meer weten over de vele toepassingen voor uw gewassen? Stel jouw vragen gerust in een e-mail naar info@wingssprayer.com of bereik ons telefonisch via +31 (0)495 69 74 11.

icon-check-wit.png

99,8% driftreductie met de fijnst mogelijke druppels

icon-check-wit.png

Optimale bescherming van uw gewassen

icon-check-wit.png

10 tot 40% minder spuitmiddel

bottom of page