top of page
Wingssprayer, goedkope gewasbescherming, duurzaam resultaat, unieke strategie en training op locatie

Goedkope gewasbescherming

✔ Trainingen op locatie
✔ Duurzaam resultaat
✔ Unieke strategie

Goedkope gewasbescherming

Ben je op zoek naar goedkope gewasbescherming maar mag dit niet ten koste gaan van de effectiviteit van de sproeimiddelen? Het innovatieve sproeisysteem van Wingssprayer biedt de oplossing. Je verdient jouw investering in ons product binnen de kortst keren terug door de grote besparingen in het gebruik van sproeimiddel.

Wingssprayer is goedkoop en effectief in gewasbescherming

Je profiteert met ons systeem van goedkope en effectieve gewasbescherming

Wij ontwikkelen als specialist in gewasbescherming innovatieve sproeisystemen waarmee je efficiënt en effectief je gewassen besproeit. Ons sproeisysteem beschikt over speciale “vleugels” die ervoor zorgen dat het sproeimiddel niet wegwaait maar direct naar de gewassen wordt geleid. Hierdoor bereikt ons systeem driftreducties tot wel 99,8%. Dit zelfs met een grote tophoek en zeer fijne doppen voor het creëren van een zeer fijne nevel die echt alles raakt. Door met de gepatenteerde spoiler enige turbulentie onderin het gewas te veroorzaken raak je ook insecten en schimmelspore’s onder de bladeren, een uniek resultaat. Dit betekent dat er vrijwel geen sproeimiddel verspild wordt tijdens het sproeien, waardoor er tot 40% bespaart wordt op sproeimiddel ten opzichte van andere systemen. Met onze goedkope gewasbescherming dragen we bovendien ook bij aan de ontwikkeling van duurzame gewasbeschermingsoplossingen, omdat het milieu minder wordt belast door overmatig sproeimiddelgebruik.

Bereken hoe snel je jouw investering terugverdient

Gebruik onze handige tool en bereken hoe snel je jouw investering terugverdient door te besparen op sproeimiddel. Wil je meer weten over de goedkope gewasbescherming van ons bedrijf in Nederweert, ten zuiden van Eindhoven? Stuur jouw vragen op in een e-mail naar info@wingssprayer.com, bel ons via +31 (0)495 69 74 11 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

icon-check-wit.png

99,8% driftreductie met de fijnst mogelijke druppels

icon-check-wit.png

Optimale bescherming van uw gewassen

icon-check-wit.png

10 tot 40% minder spuitmiddel

bottom of page