top of page
WIngssprayer, specialist gewasbescherming

Specialist gewasbescherming

✔ Trainingen op locatie
✔ Duurzaam resultaat
✔ Unieke strategie

Specialist gewasbescherming

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van gewasbescherming? Dan ben je bij Wingssprayer in Maarheeze/Nederweert, ten zuiden van Eindhoven, op de juiste plaats. Met onze zuinige systemen bespuit je efficiënt en grondig jouw gewassen voor maximaal effect. Ons systeem is geschikt voor vrijwel alle spuitmachines.
Wingssprayer, uw specialist in gewasbescherming

Wij hebben als specialist jarenlange ervaring met gewasbescherming

Ons familiebedrijf helpt boeren om hun gewassen efficiënt en duurzaam te bespuiten. Met onze systemen profiteer je van efficiënte middelen gebruik en driftreducties van 99,8%. Hiermee overtref je de eisen van de overheid en bescherm je jouw gewassen optimaal. Daarnaast pakken onze systemen alle emissieroutes aan en niet eentje eruit. Ook RunOff, het afrollen van grote druppels en dampen worden voorkomen. Omdat er bij gebruik van onze prettige systemen zo min mogelijk 

gewasbeschermingsmiddelen verspild worden, verdien je jouw investering in onze systemen binnen de kortste keren terug. Als specialist in gewasbescherming assisteren wij jou met onze systemen ook bij onder andere:
 

Vraag jouw demo aan en ontdek hoe ons systeem jou helpt

Ontdek hoe wij jou als specialist helpen bij efficiënte gewasbescherming en vraag een demo aan. Bij vragen over onze systemen kan je gerust contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@wingssprayer.com of bereik ons telefonisch via +31 (0)495 69 74 11. Wij staan klaar om jouw vragen over gewasbescherming te beantwoorden.

icon-check-wit.png

99,8% driftreductie met de fijnst mogelijke druppels

icon-check-wit.png

Optimale bescherming van uw gewassen

icon-check-wit.png

10 tot 40% minder spuitmiddel

bottom of page